SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Matchreferat Eslövs IK - Skånela IF
2021-10-10 11:11
Fotograf: Sven Larsson

Vi håller för trycket och tar två poäng i hemmapremiären

 

Vårt lag, ungt och med många nya spelare, Joakim som är relativt ny tränare och Ola som kommit in i nyligen... Självklart smakar det extra gott att då inleda säsongen med två vinster. ”Det är skönt att vi har två segrar, vi visar att vi kan spela handboll och att vi kan vinna matcher. Det är bra för självförtroendet.” Säger Ola Kristiansson

 

Vi spelar en bra och jämn handboll med många som tar ansvar. Många spelare gör det jättebra. I andra halvlek har vi en period där vi hamnar i ett litet underläge. Skånela kommer ikapp och går förbi men tjejerna behåller lugnet och fortsätter att spela på. Vi spelar en jättebra handboll. Man låter sig inte stressas inte utan man kör på. Det finns en starkt spelarglädje, tjejerna vill spela handboll och man tror på spelidén. Detta visar på en fin styrka som bådar gott för säsongen. Tjejerna tror på och litar på varann. Man fortsätter jobba, man skapar lägen och sen tycker man dit bollen och lyckas vända resultatet.

 

Vi spelar som ett lag, det fanns många fina insatser och som lag blir vi en stark helhet. När tjejerna gör det man ska och tar ansvar, då händer det bra grejer. Alla har sin uppgift i laget, tillsammans är vi EIK.

Slutresultatet i hemmapremiären blev 28-22.

 

Matchens lirare: Ebba Kristiansson.

 

Publiksiffra: 286
Publiken på plats var mycket bra. Det är så kul med folk på läktaren som för väsen och pushar oss. Tack för att ni stöttade laget på ett mycket fint sätt. Vi hoppas på ännu större publik nästa vecka, då vi ses klockan 14.00 i Eslövshallen när vi gästas av Tyresö Handboll. Även Tyresö har två vinster i den inledande allsvenskan.

 

Nu ser vi fram emot vinstfotboll på träningen imorgon och önskar alla en riktigt fin söndag.


Nyhetsarkiv
USM F18 i Eslövshallen2022-09-19 14:36
Varmt välkommen Vera!2022-09-16 12:00
Aranäs Open2022-05-25 08:40
Ungdomsavslutning 2022-04-29 21:35
Tack för allt, Börje!2020-08-12 20:54
 
Instagram #eslövsik
Sponsorer