SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lyckat sammandrag i Eslövshallen! Kommande cupspel - info.
2018-01-17 07:34
Allt börjar med ett bra försvar!
En rolig dag med mycket spel hade vi i Eslövshallens lilla sal. Många föräldrar hjälptes åt för att få saker på plats. Beröm till alla tjejer för att ni är så bra på att kämpa och hjälpa varandra! Det är kul att titta på er! Tack till tränaren som får tjejerna att våga och känna sig duktiga. Det är säkert många som längtar till nästa sammandrag. 

Föräldrarepresentanterna har beslutat att eftersom vi inte har jättemycket pengar i lagkassan så kommer föräldrarna till de flickor som anmält sig till Mjukhandbollsturneringen i Hörby och till Åhus Beachhandboll att få dela på dessa anmälningsavgifter. Detaljer för inbetalning kommer inom kort. De pengar som finns och som är tänkta till cupspel sparas till Lundaspelen i december. 

Påminnelse: Om ni upptäcker i kalendern att något blivit fel  jämfört med eventuella utskick och kallelser så sms:a gärna Jossan eller Tobias så det kan rättas till. Tack!
 
Sponsorer