Kioskinstruktioner, schema och kontaktlista

Kioskinstruktioner 2017-2018

   Kioskschema:

·       Kiosken SKA vara öppen när det är matchspel

Håll er uppdaterade med spelschemat för hall A och hall B, matcher stryks och tillkommer ibland med mycket kort varsel.
Spelschema för Hall A
Spelschema för Hall B

  

Öppna kiosken:

·       Kiosktagg/-nuddis överlämnas mellan respektive kioskansvarig (när veckan är slut ska den överlämnas till nästa lags kioskansvarig)

·       Handla med laktosfrimjölk på morgonen. Lämna kvittot i kassan och ta pengar därifrån.

·       Kassaskrin står i kylskåpet och ska ställas tillbaka där varje gång kiosken stängs.

·       Kioskpersonalen ska vara på plats 1 timme innan första matchstart. Vid Teamet match 2 timmar innan start. Se mer info nedan under ”Teamets hemma matcher”.

·       I EHF-markerat förråd (snett mitt emot kansliet) finns vagnar för att ta upp varor vid påfyllnad och behov. Tömmer man något, skickar man sms om det till någon av huvudansvariga.

 

   Detta ska finnas i kiosken i markerade lådor och skåp:

·       Engångs: Kaffemuggar, servetter, godispåsar, toastpapper, teskedar, sockerbitar, bakplåtspapper och kaffefilter

·       Varm dricka: Kaffe och te

·       Kall dricka: Vatten, läsk och sugrörsdricka

·       Kakor: Kanelbullar (frysen i bruna kartonger) och chokladbollar (kylen)

·       Godis: Blandade godislådor och choklad (ligger i korg)

·       Knäckebröd: Blandade sorter

·       Toast: Färdigberedda i frysen (ost & kalkon samt enbart ost – är uppmärkt!)

·       Korv: Finns i frysen – ta ut med ”sunt förnuft”, så även korvbröd. Det finns glutenfritt korvbröd och kycklingkorv i frysen där nere

·       Senap & ketchup:  Står i kylen

·       Frukt: Levereras direkt till kiosken (inte till alla matcher) av huvudansvariga

  

Uppgifter i kiosken:

·       Kaffe: Sätt på kaffe DIREKT – tänk på att den går på timer

·       Kanelbullar: Sätt varmluftsugnen på 170-190 grader ca 25 minuter och baka upp kanelbullar efter ”sunt förnuft”

·       Korv: Koka upp korv efter ”sunt förnuft”. Koka smala och tjocka i varsin gryta när vattnet sjuder lägger man över samtliga korvar i den stora grytan och håller värmen jämn (ej koka!) – vid behov av ytterligare korv, värmer man upp dom i den mindre grytan.

·       Övrigt: Håll ordning i kiosken och på diskarna, samt exponera varorna på ett trevligt sätt. Torka av ”bomberna” (om de är i bruk) med jämna mellanrum.

 

 Stänga kiosken

 FÖR DAGEN

·       Fyll på kyl och frys i kiosken – glöm ej att låsa!

·       Kaffe, te, godis, knäckebröd mm kan stå framme. Sätt på locken till godisburkarna. Chokladbollar och choklad ska in i kylen.

·       Finns det upptinade korvbröd och korvar kvar, ska dessa märkas med upptinings datum och läggas i kylen.

·       Städa kiosken och diska använda attiraljer

·       Städa av läktaren både i A och B hallen

·       Töm papperskorgar och släng samtliga sopor i miljörummet

·       Ställ in kassan i kylskåpet – glöm ej låsa!

·       Rulla ner jalusierna

 

 SISTA PASSET FÖR LAGET

·       Fyll på kyl och frys – glöm ej låsa! – Hämta upp från lagret där nere vid behov.

·       Finns det upptinade korvbröd och korvar kvar, ska dessa märkas med upptinings datum och läggas i kylen.

·       Städa kiosken och diska använda attiraljer

·       Städa av läktaren både i A och B hallen

·       Töm papperskorgar och släng samtliga sopor i miljörummet

·       Ställ in kassan i kylskåpet – glöm ej låsa!

·       Lägg upp 5 rena handdukar i kiosken och lämna de smutsiga i det markerade förrådet

·       Se till att allt är påfyllt uppe i kiosken för nästkommande lag

·      Rulla ner jalusierna

 

 TEAMETS hemmamatcher:

·       Kioskbemanningen: 3 personer i kiosken, samt 2 personer vid ”kioskbordet” ute på kortsidan inne i A-hallen. Bordet ställs fram av vaktmästarna.  På det lilla kioskbordet ska det finnas kaffe/te och läsk, kanelbullar och kakor till försäljning. Rött kassaskrin för kioskbordet står i låda i kiosken. Ta växelpengar ur kioskkassan. Grå duk till bordet ligger i ett skåp i kiosken.

·      Korv: Det finns en värmekantin som kan användas för att hålla korvarna varma när försäljningstrycket är högt under Teamets matcher. Är den inte i kiosken så titta i köket på våning 3. 

 

 Övrigt
  Inga barn ska stå i kiosken!


  Schema och kontaktlista: Fördelningsschema och kontaktuppgifter.xlsx »



  Vänligen

  Huvudansvariga

  Yvonne Svensson

  0702-666 555

 

  Annica Ellman

  0736-44 1313


 
Facebook
Instagram #eslövsik