Välkommen till F-09
Tjejer från F08-F09-F10

Träning på söndagar i Ekevallahallen kl 12.00-13.00. Detta gäller tills vi åter har tillgång till Sallerupshallen. Håll utkik här och i kalendern.


Var vänlig meddela om ditt barn inte kommer till träningen. Telefonnummer finns under fliken: KontaktAtt tänka på innan träningen:

  • Kom i god tid för att kunna byta om (skor, t-shirt, shorts, strumpor, handduk. duschgrejor mm) tillsammans med dina lagkamrater.
  • Glöm inte vattenflaska.
  • Håret ska vara uppsatt.
  • Örhängen tas av eller tejpas.


Under träningen:

  • Lyssna och var uppmärksam på vad tränarna säger.
  • Vi ser gärna att föräldrarna lämnar sina barn på träningen.


Att tänka på efter träningen:

  • Efter träningen ser vi helst att alla duschar för att skapa en bra gemenskap och kunna prata med varandra om allt det som man inte pratar om under träningen.
Match i Malmö
2017-10-22 21:45
Åtta tuffa och glada tjejer spelade sammandrag vid Stapelbäddsparken idag. De mötte IFK Malmö, Åhus och Staffanstorp. Stolta tränare och föräldrar fick se fantastiskt försvars- och målvaktspel, fina framspelningar och hårda skott. T.o.m. en och annan kontring fick vi se. Som extra underhållning en snygg tackramsa. Tjejerna visade att om man jobbar hårt tillsammans, uppmuntrar varandra och försöker göra som tränaren säger så kan det gå riktigt bra. F09 visade en glädje på planen som vi hoppas ska finnas varje match.

Vår sida
2017-10-22 21:39
Hej!
Jag heter Tobias och är pappa till Vera och Signe. Jag kommer att sköta F09:s sida, till en början tillsammans med Josefin och med hjälp från någon annan som kan. När jag har lärt mig den och vi har bestämt ungefär hur sidan ska se ut så kommer här att läggas ut diverse information. Ni föräldrar och era tjejer får gärna ha synpunkter och tveka inte att meddela mig om något saknas eller har blivit fel.
 
Facebook
Instagram #eslövsik