Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till F-09!

Alla flickor födda 2009 är välkomna att prova på handboll med oss! Kom till träningen eller ring Josefin om du har frågor. 


Vi i F09 tränar på söndagar kl. 11-12 i Sallerupshallen. 

Frivillig träning med F08 på onsdagar kl. 17-18:30 (sista halvtimmen utomhus, kläder efter väder och joggingskor)  i Bergahallen. 


Telefonnummer till tränarna finns under fliken Kontakt. 


F09:s lagkonto: 8313-9 524302439-4Till dig som tränar:


Var vänlig meddela någon av tränarna om ditt barn inte kommer till träningen. 


Att tänka på innan träningen:

  • Kom i god tid för att kunna byta om (skor, t-shirt, shorts, strumpor, handduk, duschgrejer m.m.) tillsammans med dina lagkamrater.
  • Ta med vattenflaska.
  • Håret ska vara uppsatt.
  • Örhängen tas av eller tejpas.

Under träningen:

  • Lyssna och var uppmärksam på vad tränarna säger.
  • Vi ser helst att föräldrarna inte är närvarande under träningen.

Att tänka på efter matcher:

  • Efter matcherna ser vi helst att alla duschar för att skapa en bra gemenskap och få möjlighet prata med varandra om annat än just handboll.
Sässongsstart!
2018-08-18 17:13
En härlig dag i Åhus! Varmt var det och kul hade vi!
Vilka matcher vi fick se i Åhus!! Som tjejerna kämpade i värmen. Nu börjar vi träna inomhus igen. F09 tränar i Sallerupshallen söndagar kl 11-12. Vi börjar den 2/9. Kalendern är uppdaterad med träningar och sammandrag. Som ni kan se är hela fem härliga sammandrag inlagda under hösten och lika många till våren. Ni kan också se alla matcher på svenskhandboll.se under Skånes handbollsförbund, F9 grupp B. Frivillig träning med F08 är i Bergahallen på onsdagar kl 17-18 med start nu på onsdag. Fråga gärna en kompis om hon vill följa med och träna. Det finns plats för många fler. Framåt F09!
/Tränarna
Fullt ös i sanden!
2018-05-30 22:14
Varmt, svettigt, sandigt och väldigt kul!!
Flera riktigt tuffa matcher gav till slut en plats på prispallen. Premiären för beachhandbollen gav nog mersmak för de flesta i detta goa gäng! Bra jobbat ledare och spelare!!! OV Beach vill vi till igen!
Vikarier på bänken. Grymma tjejer på plan!
2018-03-03 14:07
Alla för alla!
Sammandrag i Malmö. En tjej kort i egna laget. Flera tjejer fick hjälpa till och dubblera. Alla provade på att stå i mål och försvararna hjälpte verkligen sin målvakt. Trötta huvuden men en härlig kämpaglöd ända till sista slutsignalen. Föräldrar och ledare kan vara mycket stolta över tjejerna. De är bra på handboll och på att kämpa. En eloge till föräldrarna som är goda förebilder på läktaren! Helen och Tobbe tackar för att vi fick hjälpa till att coacha EIK F09. 
Tillsammans i Kävlinge!
2018-02-24 11:56
God stämning i Korsbackahallen.
Idag var det full fart på tjejerna i F09. Spelare från Eslöv, Kävlinge och Ankaret (Bjärred) träffades för att spela. De mötte varandra på liten plan och spelade med varandra i mixade lag på STOR plan! Alla tjejer verkade jätteglada! Vi hoppas på fler liknande tillfällen. 
Lyckat sammandrag i Eslövshallen! Kommande cupspel - info.
2018-01-17 07:34
Allt börjar med ett bra försvar!
En rolig dag med mycket spel hade vi i Eslövshallens lilla sal. Många föräldrar hjälptes åt för att få saker på plats. Beröm till alla tjejer för att ni är så bra på att kämpa och hjälpa varandra! Det är kul att titta på er! Tack till tränaren som får tjejerna att våga och känna sig duktiga. Det är säkert många som längtar till nästa sammandrag. 

Föräldrarepresentanterna har beslutat att eftersom vi inte har jättemycket pengar i lagkassan så kommer föräldrarna till de flickor som anmält sig till Mjukhandbollsturneringen i Hörby och till Åhus Beachhandboll att få dela på dessa anmälningsavgifter. Detaljer för inbetalning kommer inom kort. De pengar som finns och som är tänkta till cupspel sparas till Lundaspelen i december. 

Påminnelse: Om ni upptäcker i kalendern att något blivit fel  jämfört med eventuella utskick och kallelser så sms:a gärna Jossan eller Tobias så det kan rättas till. Tack!
 
Facebook
Instagram #eslövsik