Matchstart:sön 21 januari, 16:00
Plats:Bortamatch
Text efter matchen mot Boden
2018-01-22 17:59
Bodens Paulina Masna firar ett mål mot Team Eslöv (Arkivbild: Christoffer Borg Mattisson)
Då var säsongens längsta bortaresa avklarad och därmed även en match mot Boden Handboll.
En match som Boden hade kontroll på från första avkast och hela matchen igenom. Boden hade perioder där de kunde öka sin ledning sakta men säkert.
En match som Boden hade kontroll på från första avkast och hela matchen igenom. Även om vi lyckades kvittera vid tre tillfällen så fick Boden sina perioder där de kunde öka sin ledning sakta men säkert. Hemmalaget gick till pausvila med ledning, 12-8.

Vårt Team Eslövs IK kämpar hela tiden men lyckas inte riktigt hota motståndarna fullt ut, på slutet blir det för tungt med 5 raka mål för Boden. Matchen slutar 27-17 till Boden.

Bästa målskytt för Team Eslövs IK, Julia Bardis med 7 mål.
Ny match och nya möjligheter på onsdag då Önnereds HK kommer till Eslövshallen, avkast 19:30.

Text: Martin Nihlén & Christoffer Borg Mattisson