SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Höör H65
vs
Eslövs IK
Höör H65vsEslövs IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 23 februari, 20:00
Plats:Bortamatch
Förlust i mellanskåne-derbyt
2018-02-24 09:47
Sara Strand i sin comeback (Foto: Christoffer Borg Mattisson)
Vi hade nöjet att spela ett mellanskåne-derby mot ett H65 som var piskade att vinna för att närma sig den definitiva seriesegern.
Matchen började i ett högt tempo där båda lagen var vassa framåt. I H65 spelade man mycket på kontringar, precis som senast vi möttes i oktober. Moa i målet gjorde några riktigt vassa räddningar i inledningen av matchen samtidigt som hemmalagets Gry Bergdahl också hade "dagen" så att säga. När det stod 4-4 på resultattavlan så tycker H65 välförtjänt ifrån och det är mer eller mindre ridå direkt.

Precis som förut under säsongen så kännetecknas årets Team Eslöv av att man INTE viker ner sig och alltid kämpar, oavsett vad det står på tavlan. Denna matchen var inget undantag. Skadade spelare på läktaren, spelare på bänken, tränarna och spelarna på planen gjorde sitt för att pusha och stötta medspelarna. Detta ledde till att vi närmade oss en aning resultatmässigt. Madde kom in och tog två straffar och var nära en tredje. Det fanns en del EIK-ljusglimtar i den så mörka sporthallen i Höör.

Matchen slutar 33-21 till H65 som tar ett steg närmare seriesegern.

Matchens minnesvärda:
* Moa såg lugn och trygg ut i målet, har växt under säsongen!
* Madde tog 2/3 straffar
* Julia Bardis vann syskonkampen med sina 6 mål. (Anna 4 för sitt H65)
* Sara Strand gjorde comeback efter lång skadefrånvaro. Gjorde mål och fick utvisning (tokladdad) och såg ut att vara på hugget.

Text & bild: Christoffer Borg Mattisson, Eslövs IK

<< Tillbaka

 
 
Instagram #eslövsik
Sponsorer