SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Önnereds HK
vs
Eslövs IK
Önnereds HKvsEslövs IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 november, 14:30
Plats:Bortamatch
Svag första halvlek gjorde uppförsbacken för svår
2017-11-12 15:57
Arkivbild (Foto: Christoffer Borg Mattisson)
Ett laddat Team Eslöv kom till ÖHK-hallen runt lunch på lördagen. Bortamatch mot SHE-nykomlingarna Önnereds HK stod på schemat. Förutom att Mikaela Belokozovska var tillbaka så var truppen som åkte upp i stort sett samma som i matchen mot Skara.

Första halvlek var en dyster historia. Det kändes som att ingenting stämde för oss och när klockan slog 30 minuter så var ställningen 20 till Önnered och 11 till Team Eslöv. 251 åskådare i ÖHK-hallen fick se hemmalagets Jessica Ernbring ösa in straffmål och Ellen Laanemets mål på distansskott - bland annat.


I andra halvlek så rycker vi upp oss och framförallt försvarsspelet börjar kugga i lite bättre och vi kommer en aning närmare i målprotokollet men inte tillräckligt för att kunna hota på allvar. Det vi tar med oss till nästa match mot Boden (16/11) är vår uppryckning i andra halvlek.

Matchen slutade 34-24 till Önnered efter bland annat 9 mål av Jessica Ernbring.


Matchens minnesvärda:

Moa Sandell kom in och spelade bra

Tilda Lundqvist första mål i Eslövströjan

Stor uppryckning andra halvlek, Maja Svensson och Tilda Lundqvist kom in 

Maja Svenssons första mål i SHE

Lina Wessberg 6 mål

Andrea Johansson 6 mål


<< Tillbaka

 
 
Instagram #eslövsik
Sponsorer