SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skara HF
vs
Eslövs IK
Skara HFvsEslövs IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 februari, 14:00
Plats:Bortamatch
Tung förlust mot i måstematchen mot Skara
2018-02-04 20:03
Filippa Sarenbrant och Fia Ertzinger
Alla matcher är lika viktiga sägs det. Denna var ej ett undantag.
Vi åkte upp till Skara med sånär som på full trupp, med förhoppningar att ta hem segern och viktiga poäng i kampen om överlevnad i SHE.

Skara hade sin "kronamatchen" vilket gjorde att hallen blev fullsatt och ett massivt publiktryck hjälpte hemmalaget i mångt och mycket.

Vi hängde med bra i inledningen av matchen men Skara framhejat av hemmapubliken blev en för svår nöt att knäcka.
– Skara var bättre på alla positioner och helt värdig vinnare. Nederländska målvakten Helen van Beurden briljerade och vi fick inte tag i dem över huvud taget, sa Tomas Westerlund till Skånska Dagbladet efter matchen.

Om matchen mot Önnered var en av våra bättre under säsongen så var detta helt klart en av våra sämre. En match mot bottenkollegan Skara, i Skara, med publiken dom har, blev helt enkelt för mycket. Lägg där till pressen på spelarna som vet att vi är sist och absolut ingen i handbollssverige tror på oss.

Vi blickar vidare mot matchen på fredag då vi möter Kristianstad i Idrottshallen i Kristianstad. Matchen ser du live i Kristianstad eller på www.sheplay.se.

Matchens minnesvärda
* Filippa Sarenbrants målform håller i sig, sju mål!

Text: Christoffer Borg Mattisson, Eslövs IK

<< Tillbaka

 
 
Instagram #eslövsik
Sponsorer