SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs IK
Handboll

Vi presenterar truppen inför den Allsvenska premiären
2021-09-28 14:02
EIK truppen säsongen 21/22

Inför säsongen 21/22 har vi en stark trupp som är redo att kämpa för en bra placering i ligan. Vi har, förutom stärkt upp laget med bra spelare, även fått nyheten om att denna säsong får stöttning av en av våra viktigaste spelare - publiken. Det är en säsong som vi längtat efter att få starta och vi gör så mot Tumba HBK nu på lördag den 2 oktober. 

 

Veckan efter äntrar vi Eslövshallen på nytt och ser då fram emot att få visa upp laget för vår magiska publik. 

 

  • Min förhoppning inför säsongen 21/22 är att vi ska spela en fartfylld och attraktiv handboll. Vi har sen förra säsongen tappat några nyckelspelare men vi har ett ungt och spännande lag på gång. Förväntningar på truppen är att tjejerna ska fortsätta utvecklas både individuellt och som lag. Då kommer även resultaten. Säger Ola Kristiansson, Tränare.

 

Truppen i år består av:
Mikaela Belokozovska, lagkapten och V6

Hilda Loof, V9

Lina Wessberg, H9

Ebba Wallenberg, H6

Cazandra Cortas, M9, H9

Nora Rasmusson, målvakt

Elsa Persson, 9M

Louise Bredhe, V6

Nathalie Larsson, målvakt

Agnes Bladh, 9M 

Matilda widell, 9M

Ebba Kristiansson, M6

Ellen Andersson, 9M

Thea Karlsson, H9

Josefin Jönsson, M6 

Moa Larsson, H6

Magdalena Lückander, M6

Lena Zivanovic Cvejic, H9 och truppens senaste tillskott.

 

Tränarna Joakim Bäckström och Ola Kristiansson

Målvaktstränare Micke Salomonson 

Massör Birgit Skodborg

Materialare Jörgen larsson

PT Lázaro Araújo de Oliveira

 

  • Denna säsong ska vi ha sjukt roligt på resan. Vi har ett spännande lag med en härlig laganda. Min ambition för säsongen är att hjälpa alla spelare att bli bättre handbollsspelare. Jag vill se samtliga ta ett kliv framåt i deras personliga utveckling. Säger Joakim Bäckström - Tränare

 

Förutom vår satsning på truppen och personer runt den så förstärker vi oss ytterligare denna säsong. Vi som klubb tänker större och våra mål är att ständigt förbättra oss och bli en klubb man vill bli en del av, att följa och att känna för. Vi har därför i år rekryterat in en Social/web and media manager som ska sätta färg och form på våra sociala medier och vår profil. Vi välkomnar Linda Ekman till EIK och tillsammans med henne sätts nya mål för att lyfta klubbens profil. Linda har själv en ungdomstid inom handboll och brinner för marknadsföring. Hennes erfarenhet tillsammans med hjärtat från klubben så kommer denna säsong sätta en ny grund för vilka vi är och hur långt vi kan nå.

 

Nu kör vi!


Nyhetsarkiv
USM F18 i Eslövshallen2022-09-19 14:36
Varmt välkommen Vera!2022-09-16 12:00
Aranäs Open2022-05-25 08:40
Ungdomsavslutning 2022-04-29 21:35
Tack för allt, Börje!2020-08-12 20:54
 
Instagram #eslövsik
Sponsorer