SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Johan Nilsson Sandgren ersätter Ola Kristiansson efter säsongen
2022-03-01 20:48

Johan kommer närmst från Div 1 (herr) med Ankaret HK, där laget i skrivande stund ligger på en kvalplats till Allsvenskan. Han har även varit aktiv i H43s juniorer och några säsonger på ungdomssidan i Kävlinge HK. Som spelare har Johan varit aktiv i H43 tills skador satte stopp för hans handbollskarriär och ett skifte till en tränarkarriär var ett enkelt val.

 

"Vi är glada att Johan valt att fortsätta sin tränarkarriär i Eslövs IK. Han är en ung lovande tränare som har samma målsättning med handbollen som Eslöv. Det ska bli kul att följa laget med Johan och Joakim Bäckström som tränarduo".

 

Så här säger Johan om uppdraget:

”Jag ser framemot att träffa tjejerna i laget och börja en ny resa tillsammans med dom. Där finns mycket talang i laget som jag hoppas vi ska kunna fortsätta utveckla. 

Jag är en tränare som förespråkar mycket träning, antagligen mer och hårdare än laget tränat tidigare. Där finns inga genvägar till framgång utan jobbet ska göras. 

Jag är drivande i en snabb och effektiv handboll där försvaret prioriteras tillsammans med kontringsspelet, när de nya reglerna gällande avkast ändras så kommer det vara viktigt att klara att spela både anfall och försvar då byten kommer straffas direkt. 

Jag kommer in med höga förväntningar om att tjejerna vill ta nästa steg i sina karriärer och är villiga att göra jobbet och prioritera laget före jaget. 

Jag önskar laget stort lycka till i slutspurten av serien och hoppas dom slipper kvalspel så man kan gå på välbehövlig vila och ladda batterierna för en stenhård försäsong.”

 

//Lisbeth Larsson

Ordförande i Eslövs IK

 

 


Nyhetsarkiv
USM F18 i Eslövshallen2022-09-19 14:36
Varmt välkommen Vera!2022-09-16 12:00
Aranäs Open2022-05-25 08:40
Ungdomsavslutning 2022-04-29 21:35
Tack för allt, Börje!2020-08-12 20:54
 
Instagram #eslövsik
Sponsorer