SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs IK
Handboll

Välkommen till F14 (-09)

Alla flickor födda 2009 är välkomna att prova på handboll med oss! Kom till träningen eller ring tränarna om du har frågor. 

 

Träningstider:

Vi hänvisar till kalendern och våra andra kommunikationskanaler. Glöm inte att kontrollera kalendern med jämna mellanrum, vi försöker uppdatera den så fort vi får information om ändringar.

 

Våra träningar i slutet av säsongen är förlagda till Eslövshallen A, Berga sporthall, Eslövshallen B, Virket, Berga idrottsplats, Husarängen och Karlsrobadet enligt kalendern. 

 

Vid förhinder ska detta meddelas till någon av tränarna. Föräldrar använder sms, spelare använder sms eller lagets snapchatgrupp.

 

Kom i god tid till träningen, när träningen börjar ska alla vara ombytta, skor knutna, vattenflaskan fylld. Vi ser helst att alla duschar efter träning så ta med handduk och ombyte. 

 

Frågor? Kontakta oss :)

Telefonnummer till tränarna finns under fliken Kontakt. 

 

F09:s lagkonto: 8313-9 524302439-4

 

 

Till dig som förälder:

 

Som förälder förväntas du stötta ditt barn i hennes idrottande. Du ställer upp på de aktiviteter som innebär att tjäna pengar till laget och klubben. Du bemannar tillsammans med andra föräldrar kiosken i Eslövshallen utifrån det schema som kioskansvarig upprättar. Är du ny tar du hjälp av ledare och andra föräldrar. Ju fler som ställer upp desto roligare och mindre arbetsamt blir det!

 

För bortamatcher använder vi oss av ett utjämningssystem som innebär att alla betalar för transport till matcher och att den som skjutsar flera spelare får ersättning. Inbetalning sker innan säsongsstart och administreras av  en ledare. Kostnaden beräknas solidariskt utifrån antal tjejer i laget och oavsett vilka serier tjejerna spelar i. Denna kostnad ligger utanför medlemsavgiften och täcks inte av lagkassan. 

 

Träningen är tjejernas egen tid och endast undantagsvis vill vi ha föräldrar närvarande under träningarna. 

 

 

Till dig som spelare:

 

Vid samtliga träffar med laget förväntas du som spelare göra ditt bästa efter din egen förmåga. Du bidrar också till god stämning genom att peppa och berömma dina lagkamrater. På så sätt blir laget en trygg grupp som är lätt att trivas i. Att lyckas är att våga! 

 

Innan träningen:

  • Kom i tid och var klar och ombytt 5 minuter innan träningsstart.
  • När du kommer till träningen, lägg ner mobilen i väskan, ljudlös eller avstängd.
  • Ha med dig rätt utrustning;  joggingskor, inomhusskor, kläder efter väder, vattenflaska, handduk och ombyte. 
  • Tejpa eller ta av dina örhänge.

Under träningen:

  • Du förväntas alltid göra ditt bästa, ha stort fokus under övningarna och visa bra attityd gentemot lagkamrater och ledare. 
  • Du förväntas bidra till din egen utveckling samt bidra till att göra dina lagkamrater bättre. 
  • Träningen är lagets egen tid så föräldrar är endast med undantagsvis och efter överenskommelse.

Efter träningen:

  • För gemenskapens och lagkänslans skull ser vi helst att alla spelare duschar efter träning.  
  • Mobiltelefoner är nerstoppade och plockas inte upp förrän du är utanför omklädningsrummet.

 

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

 

Aranäs open 2022
2022-05-22 16:13

Vilken fantastisk helg vi hade i Kungsbacka.


klubben hade bestämt att resa alla ungdomslag tillsammans med EHFs motsvarande till grästurneringen Aranäs open.


För våran del summerar nog sista matchen allt. I ett lag som fått låna spelare från F11 pga skador lyckas kämpa ner motståndarna i B-finalen och efteråt springer spelare från F16, F9, F13 in på planen och jublar tillsammans med oss. Så mycket fina kontakter mellan ledare och spelare gör detta till en oförglömlig upplevelse. Tack alla!

Härlig avslutningshelg!
2022-04-08 00:31

En riktigt härlig avslutning på inomhussäsongen för hela laget. Segrar på både hemma och bortaplan, men framförallt så mycket glädje! Nu blickar vi framåt mot nya utmaningar

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Instagram #eslövsik
Sponsorer