SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till F12 (-09)

Alla flickor födda 2009 är välkomna att prova på handboll med oss! Kom till träningen eller ring tränarna om du har frågor. 

 

Träningstider hösten 2021:

Måndagar tränar vi i Berga Sporthall kl: 19-20:30.

Onsdagar tränar vi i Eslövshallen B kl: 17.30-19:00 (första 30 minuterna är vi oftast utomhus, ta med kläder efter väder samt ordentliga uteskor). 

 

Kom i god tid till träningen, när träningen börjar ska alla vara ombytta, skor knutna, vattenflaskan fylld. Vi ser helst att alla duschar efter träning så ta med handduk och ombyte. 

 

Frågor? Kontakta oss :)

Telefonnummer till tränarna finns under fliken Kontakt. 

 

F09:s lagkonto: 8313-9 524302439-4

 

Till dig som tränar och föräldrar:

 

Vid förhinder ska detta meddelas med ett sms till någon av tränarna.  

 

Vid samtliga träffar med laget förväntas du som spelare göra ditt bästa efter din egen förmåga. Du bidrar också till god stämning genom att peppa och berömma dina lagkamrater. Att lyckas är att våga! 

 

Innan träningen:

  • Kom i tid och var klar och ombytt 5 minuter innan träningsstart.
  • När du kommer till träningen, lägg ner mobilen i väskan, ljudlös eller avstängd.
  • Ha med dig rätt utrustning;  joggingskor, inomhusskor, kläder efter väder, vattenflaska, handduk och ombyte. 
  • Tvätta händerna med tvål och vatten innan träningen. Ni kommer sedan att få handsprit av oss tränare innan ni går in i hallen.
  • Tejpa eller ta av dina örhänge.

Under träningen:

  • INGA föräldrar eller anhöriga/kompisar får lov att vistas i hallen innan/under/efter träningen. Träningen är tjejernas egen tid. 

Efter träningen:

  • Tvätta händerna med tvål och vatten. Ni får sedan handsprit av oss tränare.
  • För gemenskapens och lagkänslans skull ser vi helst att alla spelare duschar efter träning.  

 

Sässongsstart!
2018-08-18 17:13
En härlig dag i Åhus! Varmt var det och kul hade vi!
Vilka matcher vi fick se i Åhus!! Som tjejerna kämpade i värmen. Nu börjar vi träna inomhus igen. F09 tränar i Sallerupshallen söndagar kl 11-12. Vi börjar den 2/9. Kalendern är uppdaterad med träningar och sammandrag. Som ni kan se är hela fem härliga sammandrag inlagda under hösten och lika många till våren. Ni kan också se alla matcher på svenskhandboll.se under Skånes handbollsförbund, F9 grupp B. Frivillig träning med F08 är i Bergahallen på onsdagar kl 17-18 med start nu på onsdag. Fråga gärna en kompis om hon vill följa med och träna. Det finns plats för många fler. Framåt F09!
/Tränarna
Fullt ös i sanden!
2018-05-30 22:14
Varmt, svettigt, sandigt och väldigt kul!!
Flera riktigt tuffa matcher gav till slut en plats på prispallen. Premiären för beachhandbollen gav nog mersmak för de flesta i detta goa gäng! Bra jobbat ledare och spelare!!! OV Beach vill vi till igen!
Vikarier på bänken. Grymma tjejer på plan!
2018-03-03 14:07
Alla för alla!
Sammandrag i Malmö. En tjej kort i egna laget. Flera tjejer fick hjälpa till och dubblera. Alla provade på att stå i mål och försvararna hjälpte verkligen sin målvakt. Trötta huvuden men en härlig kämpaglöd ända till sista slutsignalen. Föräldrar och ledare kan vara mycket stolta över tjejerna. De är bra på handboll och på att kämpa. En eloge till föräldrarna som är goda förebilder på läktaren! Helen och Tobbe tackar för att vi fick hjälpa till att coacha EIK F09. 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer