Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Eslövs IK Dam Elit
Välkommen till A-lagets sida här på hemsidan. Här kan ni följa laget under säsongen. Ni kommer att hitta det senaste kring spelarna, ledarna och allt annat, här på sidan.
Förstärkning till vår A-trupp
2020-05-11 11:04
Magdalena Lückander & Filippa Sarenbrant

Trots Corona och lite kräftgång i handbolls Sverige så händer det saker i Eslövs IK.💛🖤💛
Vi släpper här två, av alla de nyheter vi har på lager.

Filippa Sarenbrant, vår lagkapten, skriver ✍🏻 på för ännu ett år i den gula tröjan, redo att leda truppen säsongen 20/21 med all den erfarenhet hon har. Glädjande tycker vi alla!

Magdalena Lückander, en av våra unga talanger, tar nu klivet upp i A-truppen. Ska bli kul och följa din utveckling Magda!

Stort Lycka till båda två!

Ebba Kristiansson klar för tre år i Eslöv
2019-04-15 20:37
Ebba Kristiansson utanför sin nya hemmaarena för de kommande tre åren
ESLÖVS IK VÄRVAR U-LANDSLAGSSPELAREN EBBA KRISTIANSSON FRÅN LUGI - SKRIVER TREÅRSKONTRAKT MED ESLÖV.
Lasse har ordet
2019-03-25 21:47
För många av oss är mindre samhällen och kommuner ofta förknippade med en viss sport eller ett specifikt lag. När jag tänker på Degerfors tänker jag fotboll, Bollnäs är förknippat med bandy, Leksand med ishockey - och så vidare. Lite samma sak är det med Eslöv och handboll. Många utomsocknes förknippar Eslöv med handboll - och specifikt Eslövs IK.

Därför var det inte bara en sportslig utmaning när jag tog över Eslövs damlag inför den här säsongen. Handbollslaget hade haft ett par tuffa år, liksom hela föreningen. Intresset svalnade i takt med de svaga resultaten.

Därför är det väldigt roligt att se hur samhället dragit in ny luft i samband med EIK:s omstart i Damallsvenskan. Segrarna har börjat trilla in, publiken har tilltagit i jämn takt - och intresset för handboll på stan har ökat. Tjejerna i laget har verkligen rest sig ur askan och visat prov på moral och mod - och får med Eslövsborna på ett äventyr.

Ett äventyr som verkligen når sitt klimax de närmsta veckorna, då vi spelar ett spännande SHE-kval mot BK Heid. Första matchen spelas på torsdag den 28/3 klockan 19. Välkomna!

Vid pennan,

Lasse Eklöv
Huvudtränare - EIK Dam
Spelade matcher
Lör 14/3 14:00
27 - 26
Fre 6/3 19:00
27 - 32
Lör 29/2 15:00
32 - 32
Fre 21/2 19:00
30 - 25
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer