Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eslövs IK Dam Elit 2018/19
Välkommen till A-lagets sida här på hemsidan. Här kan ni följa laget under säsongen. Ni kommer att hitta det senaste kring spelarna, ledarna och allt annat, här på sidan.
Eslövstjejen Emma Olsson stannar i Eslövs IK
2018-06-10 20:50
Emma Olsson jublar efter ett mål i matchen mot VästeråsIrsta förra säsongen (Foto: Christoffer Borg Mattisson)
Vi har glädjen att meddela att Eslövstjejen Emma Olsson väljer att stanna i Eslövs IK. Emma står för ett hårt jobb över hela banan och för er som sett henne spela så vet ni att det är en riktig kämpe vi får behålla! Emma är en tuffing som inte lägger några fingrar emellan, vilket en överlägsen förstaplacering i utvisningsligan förra året vittnar om (30 utv.).
Julia Nilsson efter sin debut i A-laget
2018-06-03 11:10
Julia Nilsson debuterade i A-lagssammanhang i träningsmatchen mot U18-landslaget (Foto: Christoffer Borg Mattisson
I torsdags mötte Eslövs IK U18-landslaget i en träningsmatch hemma i Eslövshallen. För en person var matchen lite speciell då hon tidigare spelat för Eslövs IK men aldrig fått representera A-laget. Även om det bara var en träningsmatch så finns ju känslan där ändå. Vi tog ett snack med A-lagsdebutanten Julia Nilsson efter matchen.
Eslöv - Sverige U18, 20-27
2018-05-31 20:29
Julia Nilsson in action. Foto: Christoffer Borg Mattisson
Så var säsongens första träningsmatch över.

"Det var skönt att vara igång! Vi hade flera bra sekvenser som bådar gott för framtiden, helt klart! Första 20 i andra halvlek får vi träff och sätter försvaret som vi pratade om i halvlek. I det stora hela gäller det bara att fortsätta på den utstakade vägen och försöka minimera dom tekniska felen" säger Lasse Eklöv efter matchen. 

Text & bild: Christoffer Borg Mattisson, Eslövs IK
Julia Nilsson återvänder till Eslövs IK
2018-05-31 08:00
Julia Nilsson i samband med kontraktsskrivningen (Foto: Christoffer Borg Mattisson)
Så var det dags för maj månads andra återvändare. Nu står det klart att Julia Nilsson (född 99) väljer att skriva på för 3 år med sin moderklubb, Eslövs IK. Julia beskriver sig själv som en snabb spelare med bra spelförståelse. Hon gillar att sätta andra i läge samtidigt som hon inte är rädd för att sticka in näsan framåt.
Eslövstjejen Emma Jönsson vänder hem till Eslövs IK igen!
2018-05-27 13:00
Emma Jönsson klar för en återkomst i Eslövs IK (Foto: Christoffer Borg Mattisson)
Damlaget har idag gjort klart med ett spännande nyförvärv. Det är Emma Jönsson som vänder hem till Eslöv igen efter en sejour i H43 där hon var med och vann SM-guld för flickor 18 tidigare i år. Emma står för ett hårt jobb och tränare Lasse Eklöv är lyrisk över värvningen. Kontraktet är skrivet på 3 år.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Instagram #eslövsik