Bortaseger mot GT Söder den 14 november
2021-11-15 09:01
Fotograf: Christoffer Borg Mattisson

Två poäng på kontot

Efter en lång resa upp till huvudstaden visade sig tjejerna på spelhumör i 30 minuter. Endast 6 mål insläppta i uppställt spel. Och en halvleks-ställning på 10-18 gjorde detta till en av säsongen bästa halvlekar. Det växlades och sköts på olika hål och vi fick utdelning på i stort sätt alla platser i anfallet. I försvaret höll vi GT Söder i schack så att handen oftast kom upp och nästa alla 6 passningar användes. Hård press i uppspelen och bra springspel. Men som vi alla vet så är bollen rund….

I andra halvlek så var det GT Söder som tog taktpinnen och vi fick en dubbelutvisning. Detta ledde till att lite nervositet började komma krypandes. Inte fullt ut men de kröp närmare och närmare. Tack vare spelarnas mod och beslutsamhet så slutade det med 3 måls marginal i vår favör. Vi tar med oss första halvlek och siktar på nästa hemmamatch som är mot AIK lördag den 20 november.

Slutresultat: 25 - 28

Matchens spelare: Elsa Persson

Målgörare: Elsa P 9, Ebba W, Mikaela B 4, Matilda W, Ebba K 3, Lina W, Ellen A 2, Lena Z C 1.