SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till ESLÖVS IK Handbollsförening
Eslövs IK officiell hemsida

Aranäs Open
2022-05-25 08:40

En helg där gemenskap och glädjen fått växa och blivit ännu starkare. Inte bara för oss som lag utan även som förening och att vi gjorde något tillsammans med EHF.
F12 hade två lag med endast varsin avbytare. Vi tog hjälp i några av matcherna av tjejer från F11. Många tuffa matcher i både regn och sol. Våra tjejer visade att med rätt inställning och en massa kämparglöd kommer man långt. Det var ett gäng krigare som aldrig gav upp.
Båda lagen tog sig till B-slutspel.
Lag 2 kämpade tappert till semifinalen där det tyvärr tog stopp med några få mål.
Lag 1 tog sig till final. Där inledning visade sig vara tuff. Kämparglöden plockades fram och när slutsignalen gick stod vi som segrare.
Lyckan var total när alla EIK lag som hejade på oss sprang ut på plan och hoppade i segerringen. Det var en underbar känsla som sprider föreningsgemenskap.
En turnering som gav mersmak. Tjejerna var supernöjda och hade velat stanna mycket längre.
Vi blickar tillbaka och känner en stolthet att vara ledare för detta härliga gäng.
TACK för oss🙏🏻 F12- Helen Tobias, Marcus, Håkan, Anders och Annika 

 

Varmt välkommen Martina Persson till Eslövs IK!
2022-05-18 06:39

Eslövs IK är stolta att kunna presentera ett av våra nyförvärv i Martina Persson. Martina är en 9 meters spelare med mycket rutin från Allsvenskan. Martina kommer närmast från OV Helsingborg.

 

Så här säger Martina om sitt val av Eslövs IK "Det känns bra att ha skrivit på för Eslövs IK och jag ser mycket fram emot nästa säsong. Klubben har en vision om att utvecklas och nå högre vilket stämmer bra överens med mina egna ambitioner. Jag är en snabb och allsidig spelare samt har en del erfarenhet från spel i allsvenskan, vilket jag hoppas kunna bidra mycket med i både försvar och anfall."

 

”Det känns väldigt spännande att få in en spelartyp som Martina i truppen. Hon är en spelare med fin attityd och vilja att utvecklas och hennes inställning till träning är något vi letar efter och en viktig detalj i vårt lagbygge. Jag hoppas och tror att Martina kan ta stora steg under säsongen, under förutsättning att hon får vara skadefri.”, säger Johan Nilsson Sandgren.

 

"Vi tror mycket på Martina och är övertygade om att hon kommer tillföra mycket till laget, både på och utanför planen. Varmt välkommen till Eslövs IK!

Årsmöte
2022-05-17 13:39

Eslövs IK håller årsmöte måndagen den 20/6 kl.18.00 i Eslövshallen.
Anmälan till mötet görs via mail till vårt kansli senast 10 juni: 
kansli@eslovik.se

För att ha rösträtt på mötet krävs medlemsskap i Eslövs IK.

 

Varmt välkomna!
Styrelsen i Eslövs IK

Nyheter från våra lag
F9 (födda 2012) , 24/05 11:32 
F12 (födda 2009), 08/04 00:31 
F9 (födda 2012) , 18/03 20:42 
F8 (födda 2013) , 01/03 16:16 
 
Sponsorer