SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till ESLÖVS IK Handbollsförening
Eslövs IK officiell hemsida

Vi hälsar Amalie Veirum Kristoffersen varmt välkommen till Eslövs IK
2022-08-09 10:32

Amalie är född och uppvuxen i Helsingör där hon började sin spelarkarriär som 4-åring. Hon har varit i olika klubbar innan hon till sist landade i Lyngby för 2 år sedan.

Hur känns det att spela handboll i Eslöv kommande säsong och vad tror du kommer bli den största omställningen rent handbollsmässigt?

Jag har verkligen sett fram emot den kommande säsongen, först och främst för att jag har kommit tillbaka från en långvarig skada, men också för att jag nu ska få prova mig fram på andra sidan Öresund än vad jag annars är van vid.

Varför valde du Eslövs IK?

I Eslöv finns ett bra upplägg med en fantastisk träningsmiljö, det finns goda möjligheter att utvecklas både individuellt och i lag. Jag har haft bra kommunikation med tränarna och ansvariga runt laget. Jag hoppas kunna bidra till klubbens förväntningar och ambitioner. Dessutom är tjejerna i truppen supersöta och välkommande.

Vad är dina styrkor på handbollsplanen?

Mina styrkor på handbollsplanen är min snabbhet och min överblick. Jag är inte nödvändigtvis den spelare som gör flest mål, men jag tycker jag är bra på att göra mina lagkamrater bättre. Dessutom har jag en stor träningslust och ett gott humör.

Vad ser du mest fram emot kommande säsong och vilka är dina förväntningar?

Jag ser fram emot att hitta min roll i laget, lära känna tjejerna och spela mycket handboll, och vem vet, jag kanske kan prata svenska innan säsongen är slut.

Senioransvarig Stefan Nilssons ord om nyförvärvet från Lyngby:

Amalie är en spelare med ett bra skott och en väldigt god speluppfattning som vi ser på sikt kommer bli en värdefull 9-meters spelare för Eslövs IK. Vi är väldigt glada att ha knutit henne till oss och vår förhoppning är att hon kommer utvecklas mycket under säsongen.

Uttagning till Riksläger
2022-07-26 13:02

Vi säger stort grattis till följande tjejer som är uttagna till Riksläger i Halmstad 6-9 augusti:

Alice Andersson som är uttagen till Riksläger 4 (för flickor födda 05). 

Elsa Jöngard, Johanna Lilja, Vilma Wernberg, Tindra Ahlqvist, Maja Johansson Scharnell och Ellen Andersson som är uttagna till Riksläger 2 (för flickor födda 06).

 

Bra jobbat tjejer!

Samarbete mellan Eslövs IK och Studioaktiv 24
2022-06-28 10:50

Samarbete mellan Eslövs IK och Studioaktiv 24

 

  • Juniorspelare och ledare i EIK erbjuds teckna ett årskort för 1788kr (149kr/mån) + startavgift 199kr.
  • Ungdomar får börja träna i målsmans sällskap från det år de fyller 13 år. Från de år de fyller 16 får de träna på egen hand.
  • Värva en medlem fram till sista Augusti och Studioaktiv 24 skänker 350kr till EIK. Personen som tecknar medlemskapet ska uppge ”EIK” och vilket lag den värvande spelaren spelar. Då får personen träna för 249kr/mån + startavgift i 12 månader.
  • Erbjuder skadeförebyggande träning av sjukgymnast från 10 år och uppåt.

 

Studioaktiv 24 har totalt 7 anläggningar i Skåne – Eslöv, Hörby, Bjuv, Åstorp, Ekeby och Ljungbyhed. Träning kan ske dygnet runt på alla anläggningar.

Förutom gym och gruppträningar erbjuder Studioaktiv 24 även massage och sjukgymnastik.

Nyheter från våra lag
F10 (födda 2012) , 09/08 23:01 
F10 (födda 2012) , 10/07 19:48 
F10 (födda 2012) , 06/06 20:45 
F10 (födda 2012) , 24/05 11:32 
 
Sponsorer