SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till ESLÖVS IK Handbollsförening
Eslövs IK officiell hemsida

Kom och stötta våra A-lags tjejer i Svenska Cupen!
2022-08-17 09:09

På lördag spelar våra A-lags tjejer första matchen i ATG Svenska Cupen mot Kungälvs HK. Kom och stötta tjejerna på plats i Eslövshallen! Matchstart är 15.00.

Matchvärd är Intersport i Eslöv.

Om ni inte kan komma till hallen så finns det möjlighet att se matchen via Solidsport.

Varmt välkomna!

Varmt välkommen till Eslövs IK - Therese Lundström!
2022-08-11 09:27

Eslövs IK värvar Therese Lundström som är en rutinerad 9 meters spelare från Skånela IF.

 

Varför landade du i Eslövs IK kommande säsong?

När det blev klart att jag skulle flytta ner till Skåne var Eslöv för mig direkt intressant. Jag tycker att det verkar vara en trevlig förening med ett spännande lag där jag tror att jag kommer att passa bra in. Efter att jag varit nere och provtränat kände jag direkt att Eslöv var ett jättebra alternativ för mig.

 

Vad kommer du bidra med till truppen?

Jag hoppas kunna bidra med min rutin både på och utanför planen samt ett snabbt och fysiskt spel.

 

Vad är din styrka på handbollsplanen?

Min styrka har alltid legat i min snabbhet, där jag gillar att spela tufft bakåt och springa mycket i andra-fasen för att sedan kunna jobba med mina genombrott.  

 

Vad ser du mest fram emot kommande säsong och vilka är dina förväntningar?

Jag ser enormt mycket fram emot kommande säsong, framför allt eftersom jag ser stor potential i laget och det ska bli väldigt spännande att se hur vi alla tillsammans kommer att utvecklas och vad vi kan åstadkomma. Förväntningarna från min sida är att vi ska ha en utvecklande och rolig säsong med många hårda och bra träningar, som kommer att resultera i underhållande matcher!  

 

Stefan Nilsson, senioransvarig i Eslövs IK uttalar sig så här om Therese:

Therese är en 9 meters spelare som kommer bidra med stor rutin till laget både på och utanför planen. En kraftfull genombrotts spelare med mycket energi och styrka som vi verkligen ser fram emot att ha i truppen!

 

 

Sara Noreen är klar för Eslövs IK!
2022-08-10 11:05

Eslövs IK har gjort klart med en ny målvakt för kommande säsong. Det är Sara Noreen som är klar för Eslövs IK. Sara kommer närmast från GT Söder i Stockholm där hon vaktat målet under 2 år. Sara började sin karriär som handbollsspelare i Lidingö SK redan som 7-åring.

 

Vad gjorde att valet föll på Eslövs IK kommande säsong?

Det är ett duktigt gäng och jag kände att det skulle vara kul med fortsatt spel i Allsvenskan, Division 1 hade känts som ett bakslag. Att få komma och representera en bra klubb med goda utvecklingsmöjligheter, som Eslöv är, kändes väldigt rätt för min egen del. Samtidigt att få flytta ner till kontinenten, finns det något bättre?

 

Vilka är dina styrkor i handbollsmålet?

Jag är snabb och duktig på att peppa och prata i målet. Sen är kantskott och långa utkast nog favoriterna. 

 

Vad kommer bli ditt bidrag till truppen?

Mitt bidrag kommer främst vara min positivitet. Jag hoppas att det ska kunna smitta av sig på träningar och när vi har gemensamma aktiviteter. Jag hoppas också kunna bidra handbollsmässigt med mycket kommunikation och försöka få en gemensam förståelse för hur vi ska samarbeta försvar/målvakt.

 

Vilka är dina förväntningar kommande säsong?

Mina förväntningar är väl att jag äntligen ska få smaka på lite vinst, har varit lite dåligt av det på de sista två åren. Sen förväntar jag mig en rolig säsong och att vi blir ett sammansatt gäng som kan göra varandra bra.   

 

Stefan Nilsson, senioransvarig i Eslövs IK uttalar sig så här om Sara:

Sara är en explosiv och snabb målvakt som kommer bli ett bra komplement i årets trupp. Vi hoppas att Sara med sin erfarenhet kommer bidra under lång tid i Eslövs IK och det ska bli spännande att följa hennes utveckling under året.

Nyheter från våra lag
F9 (födda 2013) , 15/08 20:42 
F6 (födda 2016), 10/08 07:29 
F10 (födda 2012) , 09/08 23:01 
F10 (födda 2012) , 10/07 19:48 
 
Sponsorer