SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till ESLÖVS IK Handbollsförening
Eslövs IK officiell hemsida

🤝🏼 | Josefin Jönsson förlänger till 2026!
2024-04-02 09:43
Vi kan med stolhet meddela att Josefin Jönsson har förlängt sitt kontrakt med oss. Jossan har denna säsongen tagit över stafettpinnen som ledare i försvaret och spelat en stor roll både defensivt och offensivt för oss. Jossan har under de senaste åren byggt upp en bank med erfarenheter som vi nu får se förfinas för varje match som går.
Detta säger Josefin om sin förlängning:
— Jag har valt att skriva nytt kontakt med Eslöv då jag trivs väldigt bra med både laget och tränarna. Vi är ett härligt gäng tjejer som har bra sammanhållning med stort driv. Jag tror på oss som lag och känner att jag befinner mig i en miljö där jag utvecklas som handbollsspelare och hoppas på fortsatt utveckling.
Johan om Josefin:
— Jag är övertygad om att Jossan har kapacitet att spela på betydligt högre nivå än div1 på sikt. Defensivt har Jossan stora styrkor i att förstå spelet, vinna dueller och driva kommunikationen. Jag tror att Jossans nästa kliv defensivt kommer handla om att bygga vidare på hennes fysik. Offensivt har Jossan tagit kliv i att komma till lägen. Framåt är fokus att ytterligare öka variationen för att boosta procenten i läget. Jag kommer också lägga mer tid på hjälpa Jossan att hitta rätt i spärrspelet där potential finns till utveckling.
🤝🏼 | Martina Persson förlänger till 2026!
2024-04-01 09:41
Eslövs IK har skrivit nytt kontrakt med Martina Persson för de kommande två säsongerna. Martina är en fantastisk lagspelare och även om hon inte snackar mest så visar hon på träning in och träning ut varför just hon ska få spela. Martina har denna säsongen ofta fått ta en obekväm roll för att laget har behövt det, men Martina tar alla situationer med ett leende och passar på att dela ut en smäll eller två på vägen.
Detta säger Martina om sin förlängning:
— Först och främst trivs jag väldigt bra i laget och klubben. Jag känner att jag har utvecklats på många plan som handbollsspelare sen jag kom hit och ser att det finns stora möjligheter för att fortsätta utvecklas här. Klubben har också mål om att ta sig upp i seriesystemet igen och det är något jag gärna vill vara med och bidra till.
Johans ord om Martina:
— Martina är en attytidsspelare som hela tiden ställer krav på sig själv och laget. Hon är en viktig kugge i vårt unga lag och föregår alltid med gott exempel, speciellt genom att alltid ta ett egenansvar. Martina ska fortsätta att jobba vidare med sitt attackspel och med tekniken i sina genombrott. Martinas skott är något vi börjat arbeta med denna säsongen och kommer fortsätta göra även nästa.
🤝🏼 | Elsa Persson förlänger till 2026!
2024-03-31 09:40
Vi är såklart glada att Elsa Persson väljer att stanna i Eslöv IK de närmaste säsongerna. Elsa är en spelare med härlig mentalitet och vilja att utvecklas. Elsa har rutin, vilket behövs i ett ungt och hungrigt lag.
Detta säger Elsa om sin förlängning:
— Jag har valt att förlänga med Eslöv då jag trivs bra i laget och rollen jag har. Klubben och tränarstaben har gett mig möjlighet att utvecklas och samtidigt ha väldigt roligt.
Johans ord om Elsa:
— Jag är väldigt glad att Elsa väljer att förlänga sitt kontrakt med oss då hon är en viktig länk framåt. Elsa började denna säsongen med att imponera. Jag som tränare upplevde att många polletter hade fallit på plats för Elsa, både offensivt och defensivt. Jag hoppas att vi kommer få jobba mer ostört nästa säsong och att vi ska kunna minska belastningen för att Elsa ska slippa skador. Vi kommer att bygga vidare på Elsas tuffhet defensivt. Offensivt ska vi fortsätta på inslagen väg med tempo, attack och valspelet som vi drillade hårt i början på säsongen.
Nyheter från våra lag
F6 (födda 2017), 12/04 12:20 
F10 (födda 2013) , 02/04 15:53 
F10 (födda 2013) , 27/03 06:59 
F13 (födda 2010), 23/03 16:42 
 
Instagram #eslövsik
Sponsorer