SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs IK
Handboll

Tack för den allsvenska säsongen 21/22
2022-03-23 19:03
Foto: Sven Larsson

9 vinster, 1 oavgjord och 12 förluster, det är summan av en säsong som bjudit på höga berg och djupa dalar. Tillsammans har vi tagit oss igenom och framåt. Vi har stått som ett lag och levererat när vi har behövt det som mest. Vi ser tillbaka på en säsong som kantats av den fortsatta pandemin men också skador och negativitet. Men vi ser också tillbaka på alla skratt, kämparglöd och gemenskap.

Vår lagkapten Mikaela Belokozovska ramar in det såhär bra:

”Denna säsongen har verkligen varit en berg-och-dalbana för vår del. Det har varit en lång säsong med flera hinder under tidens gång. Tillsammans lyckades vi knyta ihop säcken efter söndagens vinst mot Tumba. Jag känner mig lättad att vi säkrade det allsvenska kontraktet, men är framför allt stolt. Jag är stolt över att vi tog oss igenom den här säsongen och kunde avsluta på bästa sätt innan nya spännande tider väntar. Nu får vi spelare i A-laget en välförtjänt vila innan försäsongen drar igång. Stort tack till alla som varit med och stöttat oss under vägen, ni är guld värda. Vi ses i höst!”

 

Lisbeth Larsson, vår härliga ordförande har också hon stark tro på framtiden. ”Säsongen startade på ett bra sätt i ATG Svenska Cupen där vi tog oss vidare till slutspel. Tyvärr blev det inte en lika bra start på seriespelet och efter en skakig höst har vi ändå lyckats knyta nävarna under våren och säkerställa ett nytt kontrakt i Allsvenskan. Stor eloge till laget som trots tunn trupp lyckats ro detta i hamn. Nu ser vi med tillförsikt på framtiden och nästa säsong.”

 

Avslutningsvis så vill vi såklart säga våra tack.

Tack till våra sponsorer och matchvärdar: Otto Magnusson, BCC, Sparbanken Skåne, VICI, Eslövs kommun, PUMA och Intersport. Tack till Sven Larsson och Christoffer Borg Mattisson för era härliga bilder under säsongen. Tack till Linda Ekman för att du tagit hand om våra sociala medier. Tack till alla som ställt upp på matcher och för föreningen. Och tack till alla ni som kommit och heja på våra matcher, även ni som följt digitalt - det betyder så mycket för oss.

 

Vi vill också skicka ett stort tack till Ola för ditt ledarskap och engagemang!

 

Lite ledighet väntar och sedan är det dags att sikta framåt igen, vi ser redan fram emot att visa Allsvenskan 22/23 vad vi går för.


Vi är EIK 💛🖤


Nyhetsarkiv
USM F18 i Eslövshallen2022-09-19 14:36
Varmt välkommen Vera!2022-09-16 12:00
Aranäs Open2022-05-25 08:40
Ungdomsavslutning 2022-04-29 21:35
Tack för allt, Börje!2020-08-12 20:54
 
Instagram #eslövsik
Sponsorer