SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ny spelare?
2022-10-17 21:57

Bollskola, för flickor och pojkar födda 2017, är ett samarbete mellan EHF och EIK. Här kommer man, med lek som grund, få bekanta sig med bollar från olika sporter och utmanas i sina grundmotoriska färdigheter. I de här tidiga åren av sitt idrottande kommer stor vikt att ligga på att ha hög Bollkontakt, hög Rolighetsgrad och hög Aktivitetsnivå, B-R-A helt enkelt. Är du sugen att prova på, så är du varmt välkommen!

 

Träningstider

Vi tränar söndagar kl 10.00 - 11.00, i Fridasroskolans gymnastiksal. För att ha koll på eventuella ändringar, se vår Kalender

 

Hur gör jag första gången?

Ta en titt i kalendern så att inga ändringar är gjorda i tid eller plats. Sen är det bara att dyka upp, kanske tillsammans med din favoritboll? Det kommer också att finnas bollar för utlåning, om man inte har en till en början. Ta tag i en av tränarna när du kommer dit - du kommer att vara mycket välkommen!

Vill du gärna prata med någon av tränarna innan, så går det såklart också bra. Du hittar kontaktinformation här.

 

Vad ska jag ha med mig?

Gympaskor, shorts, t-shirt och en vattenflaska är allt du behöver. Vi har, som sagt, låneboll till de första träningarna, men när du bestämt dig för att fortsätta så är det egen boll som gäller, spelar ingen roll vilken idrott den egentligen tillhör. 

 

Vad gör jag när jag bestämt mig för att fortsätta?

Du kan träna några gånger innan du bestämmer dig för om det är något för dig. 

När man väl bestämt sig för att fortsätta så registrerar man sig här på hemsidan och efter ett tag så kommer ett inbetalningskort för medlemsskap, per automatik.

Vill man beställa klubbkläder så gör man det via Intersports föreningsshop.

 
Instagram #eslövsik
Sponsorer