SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna barn födda 2017

Välkommen till Bollskola för barn födda 2017

 

Vi tränar på söndagar kl 09:00-10.00 (oftast är vi i Eslövshallen B men titta i hemsidans kalender ifall halländring skett), där vi leker bollekar tillsammans, springer på hinderbana, tränar koordination mm. Ta gärna med din egen favoritboll som går att studsa och kastar med. Några bollar finns oftast att låna.

 

Både pojkar och flickor tränar tillsammans men separeras var för sig i första klass.

 

Ledare

Fredrik Öster 070-206 28 03

fredrik_oester@hotmail.com

 

Linnea Stensson 070-406 05 99

Linnea_stenson@hotmail.com

 

Eslövs HF 

Magnus Strand 

Juvall Jungman

Therese Jungman

 

 

SÅ MÅNGA, SÅ LÄNGE, SÅ ROLIGT SOM MÖJLIGT

16/4 byter vi träningstid och hall i och med att bollskolan med glädje växer.
2023-02-14 11:34

Bollskolan fortsätter, till vår stora glädje, att växa. I helgen var vi 28 barn, och som vanligt var det några som testade på för första gången. 

Vi vill fortsätta sätta fler barn i rörelse, och kommer därför att byta till en större hall. Med start 16 april så tränar vi i Eslövshallen B, söndagar 09.00-10.00

Än så länge räcker Fridasroskolan fint (förra helgen var vi 35 barn i hallen), men vi kommer att lägga till dubbla hinder i vår koordinationsbana och jobba mer med stationer. Allt för att ha så hög aktivitetsnivå som möjligt på träningarna. 

 

Med stundande byte av träningshall så hoppas vi också att ni fortsätter att ta med kompisar, och tipsa er omgivning om bollskolan. 

Så många som möjligt, så länge som möjligt!

På söndag: Hand-the-ball på besök
2023-01-31 20:46

På söndag (5/2) kommer Hand-the-ball och besöker oss på bollskolan. Hand-the-ball är ett världsomspännande projekt som syftar till att ge en positiv fritid till barn och unga och uppmuntra dem till fysisk aktivitet.

 

Passet kommer att hållas av två spelare från EIKs A-lag, och inga egna bollar kommer att behövas!

 

Efter träningen så kommer alla barn som deltagit att få varsin Lilla VM-tröja, och ryggsäck.

 

Hoppas att ni alla har möjlighet att komma, och har ni kompisar som är födda 2017 och sugna på att testa handboll - så är ju det här ett ypperligt tillfälle att bjuda med även dem!

 
 
Ny spelare?
2022-10-17 21:57

Bollskola, för flickor och pojkar födda 2017, är ett samarbete mellan EHF och EIK. Här kommer man, med lek som grund, få bekanta sig med bollar från olika sporter och utmanas i sina grundmotoriska färdigheter. I de här tidiga åren av sitt idrottande kommer stor vikt att ligga på att ha hög Bollkontakt, hög Rolighetsgrad och hög Aktivitetsnivå, B-R-A helt enkelt. Är du sugen att prova på, så är du varmt välkommen!

 

Träningstider

Vi tränar söndagar kl 10.00 - 11.00, i Fridasroskolans gymnastiksal. För att ha koll på eventuella ändringar, se vår Kalender

 

Hur gör jag första gången?

Ta en titt i kalendern så att inga ändringar är gjorda i tid eller plats. Sen är det bara att dyka upp, kanske tillsammans med din favoritboll? Det kommer också att finnas bollar för utlåning, om man inte har en till en början. Ta tag i en av tränarna när du kommer dit - du kommer att vara mycket välkommen!

Vill du gärna prata med någon av tränarna innan, så går det såklart också bra. Du hittar kontaktinformation här.

 

Vad ska jag ha med mig?

Gympaskor, shorts, t-shirt och en vattenflaska är allt du behöver. Vi har, som sagt, låneboll till de första träningarna, men när du bestämt dig för att fortsätta så är det egen boll som gäller, spelar ingen roll vilken idrott den egentligen tillhör. 

 

Vad gör jag när jag bestämt mig för att fortsätta?

Du kan träna några gånger innan du bestämmer dig för om det är något för dig. 

När man väl bestämt sig för att fortsätta så registrerar man sig här på hemsidan och efter ett tag så kommer ett inbetalningskort för medlemsskap, per automatik.

Vill man beställa klubbkläder så gör man det via Intersports föreningsshop.

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Eslövs IK, 13/09 09:03 
Eslövs IK, 03/05 09:33 
 
Instagram #eslövsik
Sponsorer