SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ny spelare?

Vad kul att du är nyfiken på att testa handboll!

Eslövs IK, F11, är ett gäng på ca 30-tal tjejer. Många har funnits med sedan starten, men också många ganska nya. Vi har sedan starten vuxit med några spelare för varje år som gått, och det vill vi gärna fortsätta med. Är du sugen att prova på, så är du varmt välkommen!

 

Träningstider

Vi tränar tisdagar 19.00 - 20.30, och onsdagar 17.30 - 19.00. Bägge tillfällena i Bergahallen. För att ha koll på eventuella ändringar, se vår kalender.

Kalendern kan man "prenumerera" på dvs koppla till sin egen. (Uppe till höger i kalendern)

På onsdagar vill vi att man har med handuk, rena kläder mm för gemensam dusch. Vi anser att det är en del av lagidrott och tjejerna får prata av sig och lär känna varandra bättre. 

 

Hur gör jag första gången?

Ta en titt i kalendern så att inga ändringar är gjorda i tid eller plats. Sen är det bara att dyka upp! Ta tag i en av tränarna när ni kommer dit - ni kommer att vara mycket välkommen!

Vill ni prata med någon av tränarna innan, så går det såklart också bra. Ni hittar kontaktinformation här.

 

Vad ska jag ha med mig?

Gympaskor, shorts, t-shirt och en vattenflaska kommer du långt med. Å så ombyte på onsdagar.

 

Vad gör jag när jag bestämt mig för att fortsätta?

Du kan träna några gånger innan du bestämmer dig för om du vill fortsätta, men matcher spelar man först när man registrerat sig, och betalt in medlemsavgiften.

När man väl bestämt sig för att fortsätta så registrerar man sig här på hemsidan (startsidan, sedan Anmälan och rulla ner lite) och efter ett tag så kommer ett inbetalningskort för medlemsskap, per automatik.

Matchkläder får du av klubben (matchtröja + shorts).

Vill man beställa klubbkläder så gör man det via Intersports klubbshop.

 
Vi har en Facebook grupp för enkel och snabb kommunikation. Sök på "Eslövs IK flickor födda 2012"
 
Välkommen!!!
 
Instagram #eslövsik
Sponsorer