SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till EIK F16!

Uppstart F16!
2019-07-22 20:52
Så här efter att Åhus beach är avhandlat så är nu tidigare F03 och F04 officiellt sammanslagna till ett lag; F16.
Därmed har vi även fått en ny gemensam hemsida som ni nu tittar på.

Det har även skickats ut 3 kallelser för: Träningsvecka, Träningsläger och Pre Season Cup.
Allt detta är nu också inlagt i vår kalender här på hemsidan och den kommer fyllas på efterhand med matcher, träningar och andra aktiviteter.

För er som tidigare prenumererat på antingen FA eller F04 kalender så måste ni gå in under just "kalender" i rullisten här bredvid. Väl inne på den sidan kan ni sen klicka på "prenumerera" och följa instruktionerna. (Ta först bort den EIK kalender ni prenumererar på nu från er mobil).

Det kommer behövas ytterligare ett föräldramöte inom en någorlunda snar framtid också. Detta mycket för att kunna hitta fördelning till de uppgifter som måste hanteras av föräldrar för att laget ska kunna fungera. Kallelse för detta kommer senare.

Kör nu "aktiv vila" under juli, i augusti kör vi igång på riktigt!
Fredrik Lykke Sörensen klar som ny FA-tränare
2019-05-20 21:32

Eslövs IK har gjort klart med en spännande och välmeriterad tränare till våra Flickor A (F16).Den nye tränaren heter Fredrik Lykke Sörensen. Fredrik är 38 år och spelade själv handboll fram till att han var 16 år för att sedan gå över och bli tränare. Han har nu varit handbollstränare i över 20 år och varit i bland annat Dalhem, Trelleborg HBK och IFK Malmö, och tränat både tjejer och killar i olika åldrar.


- Det känns spännande att vara del av en förening som är på gång, som Eslövs IK är. Jag valde att gå till Eslöv för att klubben är inne i en spännande fas. Jag ser fram emot att bidra till att klubben får fram fler egna talanger och min första känsla är att det ser oerhört ljust ut, Eslöv har en fin ungdomsverksamhet och jag är glad att vara med på den här resan! säger Fredrik


Eslövs IKs Damtränare Lasse Eklöv är glad över att Fredrik valde Eslöv:

- I Fredrik har vi en tränare som levt handboll i hela sitt liv och han har en enorm bank av erfarenhet på många olika plan! Med struktur, ordning och ett stort handbollshjärta, har vi en tränare som kommer göra allt så att tjejerna kommer att utvecklas både på och utanför plan!


Fredrik rivstartar och kallar till informationsmöte och lättare träning för 03- & 04:orna (blivande Flickor A) i Eslövshallen klockan 18.30 nu på torsdag. Med det sagt, Flickor 04s sandträning är inställd och vi ses i Eslövshallen istället. Föräldrar är givetvis varmt välkomna!


Välkommen till Eslöv IK, Fredrik!


Kontaktuppgifter: 

Fredrik Lykke Sörensen tel: 0707204531

Bilder från F01 i Lundaspelen 2017
2017-12-31 11:13
Josefin Jönsson i Eslövs F01 (Foto: Christoffer Borg Mattisson)

Se bilder på våra duktiga tjejer i Flickor 01 och deras spel i Lundaspelen 2017.


 
Sponsorer