SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sara Noreen är klar för Eslövs IK!
2022-08-10 11:05

Eslövs IK har gjort klart med en ny målvakt för kommande säsong. Det är Sara Noreen som är klar för Eslövs IK. Sara kommer närmast från GT Söder i Stockholm där hon vaktat målet under 2 år. Sara började sin karriär som handbollsspelare i Lidingö SK redan som 7-åring.

 

Vad gjorde att valet föll på Eslövs IK kommande säsong?

Det är ett duktigt gäng och jag kände att det skulle vara kul med fortsatt spel i Allsvenskan, Division 1 hade känts som ett bakslag. Att få komma och representera en bra klubb med goda utvecklingsmöjligheter, som Eslöv är, kändes väldigt rätt för min egen del. Samtidigt att få flytta ner till kontinenten, finns det något bättre?

 

Vilka är dina styrkor i handbollsmålet?

Jag är snabb och duktig på att peppa och prata i målet. Sen är kantskott och långa utkast nog favoriterna. 

 

Vad kommer bli ditt bidrag till truppen?

Mitt bidrag kommer främst vara min positivitet. Jag hoppas att det ska kunna smitta av sig på träningar och när vi har gemensamma aktiviteter. Jag hoppas också kunna bidra handbollsmässigt med mycket kommunikation och försöka få en gemensam förståelse för hur vi ska samarbeta försvar/målvakt.

 

Vilka är dina förväntningar kommande säsong?

Mina förväntningar är väl att jag äntligen ska få smaka på lite vinst, har varit lite dåligt av det på de sista två åren. Sen förväntar jag mig en rolig säsong och att vi blir ett sammansatt gäng som kan göra varandra bra.   

 

Stefan Nilsson, senioransvarig i Eslövs IK uttalar sig så här om Sara:

Sara är en explosiv och snabb målvakt som kommer bli ett bra komplement i årets trupp. Vi hoppas att Sara med sin erfarenhet kommer bidra under lång tid i Eslövs IK och det ska bli spännande att följa hennes utveckling under året.


Nyhetsarkiv
Kallelse till årsmöte2024-05-13 10:03
USM F18 i Eslövshallen2022-09-19 14:36
Varmt välkommen Vera!2022-09-16 12:00
Aranäs Open2022-05-25 08:40
Ungdomsavslutning 2022-04-29 21:35
Tack för allt, Börje!2020-08-12 20:54
 
Instagram #eslövsik
Sponsorer