SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs IK
Handboll

Varmt välkommen till Eslövs IK - Therese Lundström!
2022-08-11 09:27

Eslövs IK värvar Therese Lundström som är en rutinerad 9 meters spelare från Skånela IF.

 

Varför landade du i Eslövs IK kommande säsong?

När det blev klart att jag skulle flytta ner till Skåne var Eslöv för mig direkt intressant. Jag tycker att det verkar vara en trevlig förening med ett spännande lag där jag tror att jag kommer att passa bra in. Efter att jag varit nere och provtränat kände jag direkt att Eslöv var ett jättebra alternativ för mig.

 

Vad kommer du bidra med till truppen?

Jag hoppas kunna bidra med min rutin både på och utanför planen samt ett snabbt och fysiskt spel.

 

Vad är din styrka på handbollsplanen?

Min styrka har alltid legat i min snabbhet, där jag gillar att spela tufft bakåt och springa mycket i andra-fasen för att sedan kunna jobba med mina genombrott.  

 

Vad ser du mest fram emot kommande säsong och vilka är dina förväntningar?

Jag ser enormt mycket fram emot kommande säsong, framför allt eftersom jag ser stor potential i laget och det ska bli väldigt spännande att se hur vi alla tillsammans kommer att utvecklas och vad vi kan åstadkomma. Förväntningarna från min sida är att vi ska ha en utvecklande och rolig säsong med många hårda och bra träningar, som kommer att resultera i underhållande matcher!  

 

Stefan Nilsson, senioransvarig i Eslövs IK uttalar sig så här om Therese:

Therese är en 9 meters spelare som kommer bidra med stor rutin till laget både på och utanför planen. En kraftfull genombrotts spelare med mycket energi och styrka som vi verkligen ser fram emot att ha i truppen!

 

 


Nyhetsarkiv
USM F18 i Eslövshallen2022-09-19 14:36
Varmt välkommen Vera!2022-09-16 12:00
Aranäs Open2022-05-25 08:40
Ungdomsavslutning 2022-04-29 21:35
Tack för allt, Börje!2020-08-12 20:54
 
Instagram #eslövsik
Sponsorer