SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till ESLÖVS IK Handbollsförening
Eslövs IK officiell hemsida

Tung förlust mot Tyresö handboll hemma
2021-10-17 14:33
Fotograf: Sven Larsson

Säsongens första förlust är ett faktum

 

Ett vilt kämpande Eslöv fick inte riktigt pricken över i:et i gårdagens match mot Tyresö. Jämnt i inledningen och viss ledning i mitten av första gav hopp om en relativt enkel resa. Men Tyresö ville ha ett eller två ord med i det snacket och la i en växel till och ryckte ifrån. 12-18 var en uppförsbacke som tjejerna ville överkomma och började första halvlek på bästa sätt. Kämpade nästan ikapp men inte hela vägen tyvärr. Det räckte inte ända fram och slutsiffrorna skrevs till 25-29 och vi får ta nya tag inför matchen på fredag mot OV. Härligt skånederby med stora chanser att studsa tillbaka i vinnarspåret igen. Det vi tar med oss är ett bra försvar och stundtals lysande anfallsspel med många olika målskyttar som skapar problem för våra framtida motståndare.

 

Målskyttar Eslöv: Louise Bredhe, Ebba Wallenberg 4, Elsa Persson 3, Mikaela Belokozovska, Hilda Lööf, Lina Wessberg, Agnes Bladh, Ellen Andersson, Lena Zivanovic Cvejic 2, Ebba Kristensson, Magdalena Luckander 1.

 

Matchen lirare blev: Ebba Wallenberg

Försäljningsstart av säsongskort, med exklusivt erbjudande
2021-10-13 09:03
Unik matchtröja för att stötta våra damer hela säsongen 21/22

Du har sett den på planen, nu vill vi se den på dig!

Var med och stötta vårt damlag genom att köpa en matchtröja som ger dig gratis inträde till samtliga dammatcher hela säsongen.

 

Tillsammans färgar vi läktaren gul!

 

Säsongskort säsongen 21/22 kostar 450 kr.

De första 50 erhåller en unikt utformad matchtröja samt säsongskort för endast 500 kr.

 

Det är först till kvarn som gäller – tröjan trycks i en begränsad upplaga och säljes endast i samband med hemmamatcherna. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

 

Tröjan finns i storlek S-XL och går att prova i samband med hemmamatcherna, den första nu på lördag (16 oktober). Du kan hämta din tröja i hallen vid ett senare tillfälle.

 

Klä dig i säsongens snyggaste tröja och stötta våra tjejer från läktaren, heja EIK!

Matchreferat Eslövs IK - Skånela IF
2021-10-10 11:11
Fotograf: Sven Larsson

Vi håller för trycket och tar två poäng i hemmapremiären

 

Vårt lag, ungt och med många nya spelare, Joakim som är relativt ny tränare och Ola som kommit in i nyligen... Självklart smakar det extra gott att då inleda säsongen med två vinster. ”Det är skönt att vi har två segrar, vi visar att vi kan spela handboll och att vi kan vinna matcher. Det är bra för självförtroendet.” Säger Ola Kristiansson

 

Vi spelar en bra och jämn handboll med många som tar ansvar. Många spelare gör det jättebra. I andra halvlek har vi en period där vi hamnar i ett litet underläge. Skånela kommer ikapp och går förbi men tjejerna behåller lugnet och fortsätter att spela på. Vi spelar en jättebra handboll. Man låter sig inte stressas inte utan man kör på. Det finns en starkt spelarglädje, tjejerna vill spela handboll och man tror på spelidén. Detta visar på en fin styrka som bådar gott för säsongen. Tjejerna tror på och litar på varann. Man fortsätter jobba, man skapar lägen och sen tycker man dit bollen och lyckas vända resultatet.

 

Vi spelar som ett lag, det fanns många fina insatser och som lag blir vi en stark helhet. När tjejerna gör det man ska och tar ansvar, då händer det bra grejer. Alla har sin uppgift i laget, tillsammans är vi EIK.

Slutresultatet i hemmapremiären blev 28-22.

 

Matchens lirare: Ebba Kristiansson.

 

Publiksiffra: 286
Publiken på plats var mycket bra. Det är så kul med folk på läktaren som för väsen och pushar oss. Tack för att ni stöttade laget på ett mycket fint sätt. Vi hoppas på ännu större publik nästa vecka, då vi ses klockan 14.00 i Eslövshallen när vi gästas av Tyresö Handboll. Även Tyresö har två vinster i den inledande allsvenskan.

 

Nu ser vi fram emot vinstfotboll på träningen imorgon och önskar alla en riktigt fin söndag.

Nyheter från våra lag
F8 (födda 2013) , 05/10 11:46 
F11 (födda 2010), 03/10 17:09 
F11 (födda 2010), 17/09 15:23 
F8 (födda 2013) , 06/09 08:18 
 
Sponsorer