SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs IK
Handboll

Träningstider säsongen 2023/24

Plats Bergahallen

Onsdag 16.50-18.20 (halltid 1h) (A-hallen 17.00 - 18.00)

Torsdag 18.20-19.40 (halltid 1h) (B-hall 18.30-19.00, A-hall 19.00-19.30)

 

När- och frånvaro

Samtliga registrerade spelare är automatiskt anmälda (närvaro) till varje träningstillfälle. Vid frånvaro skall detta rapporteras via "SportAdmin", helst 24h innan träningsstart.

 

Träningen startar i omklädningsrummet med att du som spelare hälsar på dina lagkompisar med en high five, fyller din vattenflaska, knyter skor, går på toa vid behov, lämnar din mobiltelefon till tränarna och gör dig redo för träning. 

 

På onsdagar är det obligatorisk dusch efter träningen för alla tjejer. Minst en av oss (kvinnliga) tränarna är med i omklädningsrummet och hjälper till om det behövs. Att duscha gemensamt och prata av sig med mera är en del av lagidrotten och kommer gynna den sociala samvaron i laget.

 

På torsdagar har vi ”eftersnack” efter träningen och pratar om helgens matcher osv.

 

Checklista för träning

Handbollskläder - skor, strumpor, shorts, t-shirt.

Utrustning - vattenflaska

Ombyte - en dag i veckan duschar vi gemensamt efter träningen, duschkläder och rent ombyte medtages till detta tillfälle.

 

Övrigt - försök komma ”mätt” till träningen dvs försök ha fyllt på med energi inför träningen så du orkar med. Ha också gärna med en frukt, drickyoggi eller liknande för att fylla på med energi direkt efter träningen.

 

 

Hur kan en typisk träning se ut?

  • Uppvärmning 15 minuter
  • Fokusträning 15-20 minuter (individuell teknik; skott, genombrott, passningar, försvar etc.)
  • Spel 15-20 minuter
  • Nedjogg/stretch

Vi strävar efter att hålla några "tema-träningar" per termin. Dessa kan vara dans, kampsport, gymnastik, friidrott, fotboll etc.

 
Instagram #eslövsik
Sponsorer