SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs IK
Handboll

Ny spelare?

 

Vi är ett gäng på ca 20-tal tjejer. En del har funnits med sedan start (5års ålder) och en del tjejer är nya. Sedan starten har vi vuxit med några spelare varje år och det vill vi gärna fortsätta med. Är du sugen att prova på, så är du varmt välkommen!

 

Träningstider

Vi samlas alltid 10 minuter före träningsstart för att hinna fylla vattenflaska, knyta skor, gå på toaletten och såklart prata av oss lite. När träningen startar är det fullt fokus på träning.

Mobiltelefoner är inte tillåtet på träningarna utan samlas in av tränarna vid träningsstart och lämnas ut efter träningen (efter gemensam dusch på onsdagen och efter ”eftersnack” på torsdagen).. 

Behöver man komma i kontakt med sina föräldrar under träningen har samtliga tränare telefon för detta.

 

På onsdagar är det obligatorisk dusch efter träningen för alla tjejer. 

Medtag då handduk, duschtvål, rena kläder mm. Minst en av oss (kvinnliga) tränarna är med i omklädningsrummet och hjälper till om det behövs. Att duscha gemensamt och prata av sig med mera är en del av lagidrotten och kommer gynna den sociala samvaron i laget.

 

På torsdagar har vi ”eftersnack” efter träningen och pratar om helgens matcher osv.

 

Träningstider för säsongen 2023-2024

Onsdag 16.50-18.20 (halltid 1h)

Torsdag 18.20-19.40 (halltid 1h)

 

Hur kan en typisk träning se ut?

  • Uppvärmning 15 minuter
  • Fokusträning 15-20 minuter (individuell teknik; skott, genombrott, passningar, försvar etc.)
  • Spel 15-20 minuter
  • Nedjogg/stretch

Vi strävar efter att hålla några "tema-träningar" per termin. Dessa kan vara dans, kampsport, gymnastik, friidrott, fotboll etc.

 

Hur gör jag första träningstillfället?

Ta en titt i kalendern så att inga ändringar är gjorda avseende tid och plats för träningen. 

Därefter är det bara att komma till träningen. Ta tag i en av tränarna när ni kommer dit - ni kommer att vara mycket välkommen! Ni får då ett välkomstbrev och information från tränarna.

Vill ni prata med oss tränarna innan träningen finns våra kontaktuppgifter under ”kontakt” på hemsidan.

 

Vad ska jag ha med mig?

Gymnastikskor, träningsstrumpor, shorts, t-shirt och en vattenflaska, på onsdagar är det gemensam dusch efter träning och då skall även duschsaker och rent ombyte vara med.

 

Vad gör jag när jag bestämt mig för att fortsätta?

Du får prova på tre gånger innan du bestämmer dig om du vill fortsätta. 

Om du vill fortsätta (kul!) Regstrerar du ditt barn via hemsidan. 

Gå till startsida -> ”Anmälan”, scrolla längts ner på sidan och fyll i formuläret, ena delen är för barnet och andra delen för målsman. Alternativt klicka här för Anmälan

Utöver att fylla i anmälan, behöver du meddela någon av oss tränare att ditt barn vill fortsätta -> vi behöver bekräfta ditt barns närvaro på träningarna. Därefter kan det ta uppemot två veckor innan ett inbetalningskort kommer på mejlen. När du fått det meddela oss tränare att du betalt så håller vi koll i systemet och meddelar tillbaka när vi sett att betalningen gått igenom.

För att spela match krävs registrering och inbetald medlemsavgiften.

 

Månadsutskick

Onsdag eller torsdag första veckan varje månad sker ett månadsutskick med aktuell info från tränarna - inställda träningar/matchinfo ev kiosk/försäljningar etc.

 

Övrigt

Vi kan tyvärr inte kontrollera allt och behöver vi t ex ställa in en träning med kort eller ingen framförhållning kan info ev komma från annat håll än sportadmin, i huvudsak är det dock sportadmin som används. 

 

Angående matchspel

Förutom registrering skall du självklart själv känna dig redo för match. Vi har en öppen dialog med spelare och förälder när det är lagom att spela match. Matchkläder får du av klubben (matchtröja + shorts).

Vill man beställa klubbkläder så gör man det via Intersports klubbshop.

 
Laget har en egen intern facebook-grupp. Ledarna skickar inte ut information via denna utan använder uteslutande sportadmin.
 
 
Välkommen!!!
 
Instagram #eslövsik
Sponsorer